Alla inlägg under januari 2013

Av linduz - 13 januari 2013 22:49

Hej, här kommer ett litet inlägg.Så du vet att jag lever & finns. ;-)


Bloggen har ekat tomt sen i onsdags eller var det fredags. Jajja, jag hade lediga dagar onsdag & torsdag. Vilket var skönt. Fick lite gjort, en vän & hennes sambo kom & hjälpte mig & satt upp gardinstången i vardagsrummet. Den har bara då varit borta i fem månader... den revs ner med dunder & brak i augusti på en förfest. Sen dess har det ekat bra i vardagsrummet & det har varit ljust. Men nu ser det ut som de flesta andra hem. Har även fått nya köksgariner av mor nu. Hon hade varit & köpt tyg. & hade sytt en egen hissgardin. & nu har jag hissgardiner till mina köksfönster med. :) Har funderat länge & fixa sånna gardiner.


Har jobbat hela helgen, det är därför det har ekat tomt med inlägg här, ja visst kan jag skriva inlägg via telefonen, men jag är van med datorn, så det blir bara av farten.

Trött är jag som bara den med, ska strax sova, ska upp tidigt & jobba igen. Hur nu jag ska orka, men det är bara att masa sig upp & dra på det där leendet. :-)

Sov inte hemma natten till idag, skulle sova hos en bekant, men ändrade mig så jag sov hos min jobbarkompis. Fick ett helt eget rum med en dubbelsäng. :) Lyx! Hon kastade ett gosedjur till mig med så jag kunde gosa med den när jag skulle sova. Det var en katt. Men jag la den på sidan... ha ha.

I morse sa hon att hon hade legat & tänkt på mig. Hon var orolig... Min fina & omtänksamma jobbarkompis! =)

Nä, nu ropar sängen på mig... ha ha.


Ha det fint mina fina läsare.

Av linduz - 9 januari 2013 23:46

Idag tog jag tag i hemmet, & nu är KAOSET borta. =) Lovely! Rena golv & allt annat med. :)

Känns så härligt att få det rent igen, städade nog närmare två timmar. Jag moppade golven med moppen som jag lånar av mor. Gick sisodär men köksgolvet behöver nog få mer glans så den matta ytan försvinner.

Så nu är ni välkomna hit igen! =)


Det har varit härligt & vara ledig idag, så i morgon har jag inget med hemmet & göra. Gjorde allt som jag hade planerat & göra idag. :) Ringt viktiga samtal, fixat tvätt tid & fixat sovplats inför helgen när jag ska jobba.


& sen har jag fixat dejt till i morgon. :) Jag ska träffa en fin & rolig person. :) Nyfiken?! Ja, det kan du gott vara. ;-) he he


Nej, ska ta & sova nu, så jag blir pigg i morgon. :)

Ha en fin söndag! Oj, förlåt Torsdag... ;-) Helgtankarna är kvar än i huvudet. ;-)


P.S: förlåt om rubriken gav mer lycka än inlägget. D.S














Av linduz - 8 januari 2013 18:55

Alltså denna årstid & detta mörker kan jag inte riktigt med. I helgen som var så sov jag länge & mycket. Ändå var jag trött.

Idag när jag kom hem, så kollade jag bara posten, sen gick jag & la mig & sov i närmare 2 ½ timme.

När jag vaknade så kände jag att jag skulle kunna sova 15 timmar till...

Sömn är den bästa hälsan, sover man bra en natt så orkar man bra på dagen. Men om man inte kan sova så förstörs dagen totalt.

Så jag har något skumt i min kropp el. så beror det på denna trista årstid. Läste att min vän Chaffismorsan (nej hon heter inte så, utan det är hennes bloggnamn) kunde inte sova alls under natten till idag. Så jag skickar mina sömnbehov till henne så hon kanske kan få sova.


Tror bestämt att när lönen kommer så ska jag fixa någon slags extra vitamin eller en flaska Chisan eller vad den heter. Den där som är mot trötthet, & inte Kan Jang, för den är ju mot förkylning.


Mitt hem ser ut som att en kanonkula har slagit ner... KAOS över hela min lägenhet på 43, 5 kvadratmeter... Dammsugaren har gett upp, slangen har gått sönder... igen. Sist fick jag & mor laga den med en usel tejp, så nu fick jag låna sån där "mopp" av mor tills jag har fått lön så jag kan köpa en ny dammsugare. För som det är nu, så får ingen komma hit! Det är en order från mig.


Ska dra några varv med moppen i morgon tänkte jag, för nu har jag helg (va?, nu?!, ja jag har jobb helg sen när ni andra har helg). Så mitt fredags mys bestod av Mannagrynsgröt & smörgås... ha ha.


Nä nu ska jag ta tag i det där berget som skriker efter mig, ja diskberget... eller ska jag bygga på det?! ha ha.

Det var någongång som Guldklimp nr. 2 var här, & jag frågade henne ska jag diska eller ska jag bygga på berget mer? Bygg på det sa hon... ha ha.

Nä nu ska jag inte bygga på mer. Ha en fin Fredagskväll! Oj, förlåt Tisdagskväll... oups. ;-)









Av linduz - 7 januari 2013 19:46

Ville bara slinka in ett till inlägg som handlar om mig helg. Första helgen för i år. :)


Jag hade en bra & rolig helg. Fredagen var lugn, god mat & tvättstuga roade jag mig med. Tacopaj + sallad. :) Kläderna blev rena med (nu igen). Jippi!! =)


Lördagen gick åt till sömnen... vaknade sent, men ändå gick jag & la mig efter ett tag. & vaknade allt för sent. Attans jag som inte skulle stressa...

Jag gick mot min syster, mötte upp henne sen gick vi ut mot far & hans sambo. :) Vi skulle på Pubafton i bygdegården i barndomsbyn. Brorsan, den yngsta kom in med, vi tre blev själva ett tag. Vi spelade Ishockey (ja det där klassiska spelet som alla 80 & 90 tals barn vet hur det är). Jag var Finland & brorsan var Sverige. Han vann med 12 - 2. Den där jäkla "Foppa" stod ju vid mitt mål & pressade in pucken... & min målis stod & väll tänkte på annat... ;-)

Far kom & assisterade med mig, men inte ens det hjälpte... ha ha. Nästa gång ska jag vara Sverige, så kan brorsan få känna på den där "Foppa".


Efter ett tag gick vi mot bygdegården, väldigt lite med folk, eller det var det hela kvällen ändå... jag skrev ut på f.b att jag var där, & för varje som kommenterade så skrev deras namn & "Kom!" Men nej, de kom inte... trist. Jag & några brudar på 40 + fick dra i gång hela kalset med dans i flera timmar... ha ha.
Hade det skoj! =) Kom hem runt 02.00


Söndagen fick åt vila igen, + en Innebandymatch med yngsta brorsans lag. Det visade sig att brorsan var inte med & spelade... han hade tydligen fortsatt festa med sin vän på natten, så han var för bakfull... han vakande en timme innan matchen började... Bra jobbat brorsan...

Tyvärr var det förlust för hemmalaget, men dommarna var helt totalt dumma. De dömde hemmalaget för ingenting medans motståndarelaget fick inga straffar... jo det fick med, men inte lika mycket som hemmalaget.


Nä, nu ska jag ta & titta på TV.

Ha det fint.











Av linduz - 7 januari 2013 19:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linduz - 4 januari 2013 14:17

Tjo hej!

Ja, nu är jag åter här igen. Har jobbat, sen har jag varit trött så jag har inte ens orkat loggat in här. Sorry!

Varje fall så har jag det fint, dock lite förkyld men det är ju varannan person. Dumt & klaga, det finns värre saker.


Nu har jag fått bekräftat att jag får inte fortsätta på vikariatet. Hade de aningarna redan för länge sen, men har kan inte vågat inse. Inte vet jag. Men lite goda nyheter finns i min närhet, tjänster kommer att komma ut. & nu har jag (äntligen) chansen & kontakta Särskolan igen! =)

Har e.v goda nyheter när det gäller min ekonomi med, men det visar sig, det vågar jag inte tro på allt för mycket på.


Fick sms av fars sambo idag, det är tydligen Pubafton i Bygdegården i min barndomsby, så som det ser ut nu, så tar jag mig ut dit i morgon kväll. :) Kul & få träffa folk som man inte har sett på länge (även om det är samma personer som bor i byn & e.v flera). Men jag har inte träffat far & hans sambo samt mina ynsgta syskon än. Så nu ska jag få mina julklappar för 2012. :)


Nej, nu ska jag ta & avsluta. Ska gå & vila lite & njuta av att jag är ledig fram till måndag morgon. :) Skrev lite roligt på f.b :

TGIFW, normalt brukar folk skriva TGIF, men jag satsade fullt ut. ;-)

Alltså Thanks God I´ts Free Weekend.


Ha det fint alla läsare. Ta hand om dig där ute.


 












Av linduz - 2 januari 2013 14:58

God fortsättning får bli det första ordet. & med det menar jag att du som läser får ha. :)

Min Nyårsafton var bra, jobbade hela eftermiddagen & halva kvällen. Fick sluta lite tidigare, det var skönt. :)

Mor hämtade mig, vi åkte till henne. Vi fixade ordning lite Ost & kex. Vi gjorde Ernsts Karamelliserad brieost. Här hittar du den, gå till Jul med Ernst. Sök på Karamelliserad brieost, den blev god tyckte jag. Vi hade den inne i ugnen lite för länge, vi hade den i mitten av ugnen, man skulle nog ha den lite lägre. Men gott var det! Till det drack vi röd vin. :)

Lite senare åt vi Blåbärspaj & glass. Till det drack vi moserande vin. Snart nog kom 12 slaget, vi tittade lite ute på balkongen. Alltså vi tittade inte på balkongen, utan vi tittade på Fyrverkirier. Kom hel del fina! Såg två sånna där lyktor som man släpper upp, hade inte sett sånna innan. Så det var fint.

Runt 01.00 gick jag hem, skulle jobba på nyårsdagen.


Nyårsdagen började bra, jag var hemma ett tag på f.m, sen åkte jag & jobbade. Sov kvar i grannstaden, för jag började tidigt i morse. Somnade runt 01.00 sen vaknade jag runt 05.00 sov jätteoskönt i sängen. :(


Jag slutade tidigt idag & nu är jag bra trött. Ska snart gå & slumra någon timme.


Hoppas ditt nyår var trevligt! =)


& nej, inget nyårslöfte har jag gett mig... kommer ändå bryta det så det känns ohoppligt...

Ja jag vet, det är deprimerande.













Ovido - Quiz & Flashcards