Alla inlägg den 18 januari 2013

Av linduz - 18 januari 2013 22:38

Hallå!


Fick en kommentar på onsdagens inlägg, Annie skrev den.

Tyvärr kan jag inte komma in hos dig Annie, vilket är tråkigt.


Svaret på din fråga, värken kommer när jag överangstränger mig, vid tunga lyft andra överansträningar. Värken kommer även vid stress. Nu har värken gett med sig lite, men insmorningar & spikmattan är vännerna än.


Annars är det lugnt & bra, om 13 dagar (om jag räknar med idag) slutar jag jobba på vikariatet, vilket jag gråter stora Krokodiltårar för. Kommer att sakna mina brukare & kollegor.

Vill inte sluta, men nu måste jag. Men men jag har väll kanske turen & komma & gästspela där.

Men nu har jag chansen att kunna jobba inom LSS verksamheten, som är min dröm. & inom Särskolan. Så nu ska JAG ringa, ja, jag måste det! Ge mig sparkar i rumpan ni läsare så jag gör det. :)

Längtar lite till nästa helg, jobbar helg, men har bytit till mig så jag jobbar inte hela söndagen. Så jag kan få gå ut & roa mig på lördagen. :) Ett lokalt band ska spela på den lokala puben/pizzerian. & de vill jag se! Har missat deras spelningar några gånger. :(

& nu ska jag försöka få med mig lite folk som inte har vart ute på lång tid. :)


Har haft fredagsmys med mor, storebrorsan & mina äldsta Guldklimpar nu i kväll. Storebrorsan borrade lite hos mor, vi åt tacos med. :) Guldklimparna tyckte att farmor var lite tokig, hon hade ju inte allt som "man ska ha till tacosen" & den ena sa att farmor kommer säkert ha "Flatbrödet" till... vilket var framdukat. :) & så klart måste man ha Coca Cola sa de till Tacosen, men farmor hade bara vatten hemma... men som tur så fick de Coca Cola, så de blev nöjda.


De är bra roliga de där Guldklimparna, ska e.v åka snart till brorsan i Sthlm området med den äldsta Guldklimpen, så hon får känna att hon får ensamtid med mig. & att den andra får ensamtid med pappa. Så nu ska jag planera & kolla upp. :)

Skulle aldrig palla & åka med båda till Stockholms T central... en snart fyllda 10 åring & en snart fyllda 8 åring. Så nu får 10 åringen åka med, för hon förstår mer.


Nej, ska ta & sova nu. Är slut som artist nu. ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards