Alla inlägg den 15 januari 2013

Av linduz - 15 januari 2013 18:30

Hej!

Första inlägget på denna vecka. :)


Här är allt bra, men trött & sliten efter fem dagars arbete. Jag brukar jobba måndagen efter helgsjobb, men inte tisdag. Så idag känns det i kroppen. :/

Redan igår kom axelvärken samt nack värk. :( Blev insmord av en kollega, & gud vad det värmde skönt. Sen kom jag hem slut i huvud & kropp. En vän kom (min granne) hon fick också smörja in mig. La mig på spikmattan igår när jag skulle sova. Det gjorde gott! :)

Thanks God for the Spikmatta.


Idag har jag legat & vilat på spikmattan i en timme, sen fick nacken & axlarna en runda med. Så nu känns det bättre. Skulle behöva ligga på spikmattan i natt med, men nu blir det ej så.

Men men egentligen skulle jag komma igång med träning! Ja, du läste rätt.

Har kontaktat en tjej som jag är bekant med, hon & en till tjej drog i gång värsta träningen för tjejer & mammor här i byn. & vilken grej det blev!! =)

& nu ska jag & den ena ta en promenad i helgen & då ska hon ge & visa lite tips vad jag kan göra när jag ta promenader. :)


Nu ska jag strax gå till Sporthallen, Guldklimp nr, 1 har Innebandyträning, sen efter det ska jag med de äldsta Guldklimparna hem till brorsan & de. För brorsan ska ut & ploga i kväll. Så jag ska sova hos de, i mitt barndomshem! =) Mysigt.


Ha det fint, ja jag vet det blev inte så positivt inlägg nu. Beror på min trötthet & negativa inställning på denna årstid. När lönen rullar in så ska jag köpa extra vitaminer.


Tjipp tjipp.

Ovido - Quiz & Flashcards