Alla inlägg den 28 januari 2013

Av linduz - 28 januari 2013 19:32

Hallå!!


Ja, jag vet det har gått många dagar sen jag skrev sist.

Men så är det när man jobbar helg, har festat till klockan 04.00, jobbat igen. & på det bakfull & trött.


Jo då jag hade min sista hela jobb helg i helgen som var, vilket är tråkigt.

Känns så konstigt & få sluta efter at jag känner brukarna efter fem månader. Men den dagen jag får återkomma kommer jag bli glad! =)


I lörddags var jag ut på galej! Ett lokalt band spelade på våran lilla pizzeria som har rättigheter. Ja, så roligt ställe har vi. ;)
 Hade inte vart där på två år, jo det är sant! Jag sätter inte min fot där om det inte händer något särskilt. Eller nu tror jag att jag ljög, jag var nog där i januari 2012, men dess har jag inte vart där. :)

Iaf så var det trevligt i lördags, träffade folk som jag inte sett på länge! & folk pratade med mig, med det menar jag, vissa av de har inte pratat med mig på lång tid, de har bara hälsat. Men nu vågade de öppna munnarna mer. Vilket var kul. :)


Hamnde på efterfest med, trots min vän som jag gick dit med gapade åt mig att jag inte skulle gå för jag skulle jobba på söndagen... Ja, klockan 16.00 gapade jag tillbaka.


Kom hem halv 5 på morgon gick från efterfesten 04,00, men gick hem tillsammans med en annan som dummade sig efter vägen så han fick en rejäl avhyvling av mig nu. Jag skällde ut honom, fattade inte varför han skulle dra upp gammalt groll som han skämdes rejält för. & jag fattar inte varför han skulle disskutera ämnet igen. Ja, då får han f*n skylla sig själv!

Så nu när jag ser/träffar honom så kommer han säkert skämmas igen, men det skiter jag i.


Men nu efteråt så hade kanske vännen lite rätt för trött var jag igår... men jag ville dit pga mina bröder skulle dit. :) & för en gångs skull så var alla mina bröder med! :) Det vara bara syrran som fattades, men hon var för ung för att kunna vistas där. En på efterfesten blev förvånad när han fick veta att vi är fem syskon & inte tre som han trodde... ha ha.


Tror mina bröder hade skoj alla tre, det märktes att storebrorsan inte har vart ute på lång tid & att han är själv nu. För nu pratade han med folk som han inte har pratat med på flera år. :)

Lite hångel fick han med...


Idag ringde jag Rekryteringen, jag sa att jag ville ha ett möte med de, hon som svarade frågade om jag ville ha en dejt. Vi båda skrattade. :) Jag berättade lite om vad jag ville & inför sommaren. Så nu kan det kanske kanske kanske bli så att jag får jobba på samma ställe som jag var på i somras + nu under hösten & vintern. Pga Medicindelegering. :) Skulle vara guld & återkomma dit, när jag vet rutiner & annat som är i huset. :) Sa att jag hade två önskemål & nu har hon noterat det, sen ska jag få mer intro. ställen. :) Sa även att jag har gjort tillgänglighet, det var bra sa hon. :)

Men dejten fick jag inte, men den kan jag spara till någon annan. ;)


Efter samtalet blev jag så glad så jag blev lite tårögd, för det går så bra nu. :)

I morgon ska jag ha möte med chefen, ska säga lite till henne med, så hon kanske kan lyfta fram mig lite till sommaren. :)


Nä nu ska jag gå & se på Annorlunda Familj! :)

Ovido - Quiz & Flashcards