Alla inlägg den 22 januari 2013

Av linduz - 22 januari 2013 22:40

Men oj, det är tisdag & i fredags var det sista inlägget du kunde läsa...

Fy skäms på mig!! *ställer mig i skamvrån med dumstruten*


Vad har hänt här då?!


I fredags kväll var jag hos mor, storebrorsan & äldsta Guldklimparna var där när jag kom. Brorsan hade borrat i en väg så mor kan få internet. Som otur borrade han rakt in hennes Sekretär... men men efter en koll så blev det ändå inte så tokigt, för nu kan hon få in sladden till Routern där. :)

Vi åt Tacos & myste. Det var inte i går precis jag hade fredags kväll med mor & storebror, det har nog inte hänt på många år, törs inte ens skriva hur många år. Men fler än tio kan jag avslöja.


Kom hem på kvällen igen, lördagen kom. Likaså solen! & kylan... vi hade runt 13 minus här, men det stoppade inte mig. Jag tog en promenad på en timme ungefär. Det som stoppade mig var min kamera, den ville inte vara med, men det förstod jag. Fina bilder fick jag, ska fotografera mer vinterdagar så jag kan visa här. & sen ska jag försöka skapa ett Årstids album på F.B :)

Har flera album där, men jag har inte uppdaterat något på lång tid, ända som uppdateras är mobilalbumet. Men det är ju för de flesta.


P3 Guldgalan kom med då i lördags, tyvärr hann jag aldrig rösta själv. Vilket jag blev besviken för.

Men jag blev glad när Linnea Henriksson blev årets Artist!! =)


Söndagen kom, & jag & vännen/grannen tog en promenad tillsammans. Det var mycket skönare & mildare väder. Sen på kvällen blev det bums i säng tidigt. Hände inte så mycket den dagen.



& så blev det måndag & ny vecka! :)


Arbetade hela dagen, sen fixade jag en Router via ett hyresföretag (har inte internet genom min hyresvärd) kom hem, tog en promenad igen med grannen/vännen. Vi gick längre. :)

Fixade lite med Routern, men det blev bara tok. Så jag fick ringa efter hjälp, men det blev ändå ingen ordning. Brorsan (den yngsta) & jag fattade noll då. Men men jag lät allt vara, sen gick jag & la mig. För konstigt nog är jag alltid tröttare på tisdagar än måndagar. :/


Idag ringde jag till IT- supporten & frågade om felet. Fick hjälp & jag gjorde som de sa. & vips så funkade det! Men jag har ett bekymmer ändå, så i morgon får de ett telefonsamtal igen av mig. He he. Ja så går det när man inte kommer i håg allt & information på CD'n som följde med inte kan ge ut all information! Så de behövde de nog få höra.


& nu är jag ledig i två HELA dagar!! =) Jobbar i helgen sen! Men det blir inte så jobbiga pass, för jag delade upp min delade tur, så jag slipper börja tidigt på söndagen. Detta är min sista helg på schemat, men eftersom jag bytte så ska jag jobba en f.m tur.

Så nästa vecka är min sista vecka...   Krokodiltårar kommer! Fick veta att den jag vikarierar för får stanna där hon är, men jag får inte fortsätta. Utan det ska komma en ny som ersätter mig. För den har mer LAS dagar än mig.

Så jag får helt enkelt öppna ögonen mer & oftare så jag ser ngn tjänst!


Nej, ska sluta tråka ut er om mitt jobb. Känner att den varan återkommer ofta. Förlåt.


Tror att jag ska ta & lägga mig snart.


Hoppas Du har det fint.


Kram till er mina läsare.


Påminnelse; följ mig gärna via Bloglovi'n! Sist jag kollade så hade jag två följare...







Ovido - Quiz & Flashcards