Direktlänk till inlägg 3 april 2013

Snål butik!

Av linduz - 3 april 2013 23:47

Här är allt bra, men har fått någon envis hosta. Som gör så att jag hostar mycket & det gör liksom ont i halsen. Torrhosta, trodde det berodde på jobbet för där har vi torr luft & varmt nu. :( Stackars alla brukare!

Men sen sa min gudsons mor nu i kväll att den hostan kan komma efter årets influensa. Hon hade den tydligen likaså min mor. Hoppas hostan ger med sig snart, orkar inte hosta & känna som att jag låter som att jag har Astma. 

  

Idag var jag & jobbade på min nya roliga & trevliga avdelning! Ja, jag var tvungen & skriva så, ännu en gång har jag kommit till en trevlig avdelning med bra kollegor & brukare. :) Trivs bra än så länge.

Har nu fått anställningerbjudande om vikariatet, idag kom det, märks att det har varit Storhelg... ;-) Skrev under det & kryssade i JA rutan att jag ville ha vicket... ja jag var tvungen & kryssa i ja't... ha ha.   


Efter jobbet var jag & lämnade in pappret så rekryteringen fick det. Ordning & reda! Lika bäst & få i väg det på en gång, så man slipper ha fler tunga tegelstenar på axlarna.   


Efter besöket så gick jag & shoppade! Hade sparat ett presentkort sen jag fyllde. Så jag tog med det idag. :)

Köpte mig ett par bra gympaskor (lika bra & gynna stans affärer) & efter det köpte jag lite ljus på en annan (favorit) affär! Ett var ljusen bildar ett nät liksom runt omkring sig när det brinner. De andra ljusen ser ut som stenar. :)


Sen gick jag till (snåla) Lindex. Hittade ett svart linne & en svart top & tre vita trosor. När jag skulle betala så hade jag fram Presentkortet. Jag sa att det var på 300 kronor, allt gick på 298 kronor... Vet du vad kassörskan gjorde... JO, hon sparde 2 (TVÅ YNKLINGA) kronor KVAR på presentkortet!!! Kunde jag inte ha fått de där kronorna i handen?! Nä, så nu har jag ett presentkort här hemma på två kronor... Undra vad Lindex kan erbjuda mig för två kronor???? En fjärdedels del av en kajalpenna... kanske.

Blev iaf irriterad!   


Var hem till gudsonen, hans syster & deras mor en stund nu i kväll. Barnen åker till sin far i morgon, tyvärr har jag inte hälsat på de när de är hos honom. Skäms för det!


Nä, ska ta & sova nu. Om nu jag får sova...


Ha det fint.   














 
 
Annie

Annie

5 april 2013 19:47

Förstår att du blev irriterad ..
Larvigt att spara 2 kr på presentkortet ! hmm ...
Ha en bra helg !
Kram/

http://cupcakes-ochannat

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linduz - 18 januari 2015 18:21

Hej. Oj nu måste du ha blivit chockad att Linduz skrev ett nytt inlägg. Fick se att bloggen har varit nere sen september. Så vad har hänt sen dess. Som du ser är rubriken positiv. Jag jobbade på vikariatet till november. Allt gick bra. Jag har ...

Ja!

Av linduz - 19 september 2014 13:10

Här har det hänt lite av varje.      På måndag börjar jag på ett nytt vikariat, inom äldreomsorgen, ska jobba i tre månader på 80 %. Det känns bra.      Träningen har gått bra, jag fortsatte & slutföra mina fem gratis gånger, sen köpte jag ko...

Av linduz - 2 september 2014 09:39

Ja nu har vi nått höstens första månad (enligt mig). Lite skönt men ändå inte.  Jag måste kolla genom ljusförvaringen så jag vet om jag kan mysa med ljus & te i soffan framför tv'n. Ljus är ett måste på hösten tycker jag. & te! Tänk så underbart de...

Av linduz - 12 augusti 2014 11:59

Hej, ja nu har vi kommit till sommarens sista månad. Vilket jag tycker är tråkigt.  Vad har jag gjort i sommar? träffat lite vänner, varit på after work med en vän, varit på fester, firat midsommar i Tyresta nationalpark, jobbat, varit på Medeltids...

Av linduz - 14 juli 2014 14:25

Oj kommer ni i håg mig?! Det är jag Linduz som skriver.  Oj vad bloggen har ekat ett bra tag, jag misshandlar den som bara den. & er läsare, hallå finns ni kvar?! förstår om ni inte vill vara kvar som läsare.    Här är allt fint. =)  Jobbat d...

Ovido - Quiz & Flashcards