Alla inlägg under januari 2014

Av linduz - 31 januari 2014 23:37

Den började med att jag vaknade runt 06.00, klev upp strax därefter. Gjorde ordning mig, var klar runt 06.20. 

Jag stod jobbtillgänglig mellan 07.00-12.00 idag pga jag hade mycket & göra inför helgen idag. 

Jag satt & väntade på telefonsamtal, vid 07.45 gav jag upp & åt frukost. Så med andra ord var jag utan jobb denna dag.

Pratade lite med en vän på f.m, sen gick jag ut i snökaoset. När jag var & köpte present till min vän som fyller nästa helg, såg jag snygga Led ljus. Så jag gick dit idag & kollade in de mer. Ett ljus följde med mig hem. Ja vad ska jag göra när det skrek "ta mig här i från"... så jag betalade snällt & räddade ljuset. 


Sen tog jag ut kontanter för Smörgåstårtorna. Sen gick jag & handlade mat & dylikt. Tog en lov in på systemet med. Såg nya ölsorter tidigare i veckan, men insåg när jag kollade runt på olika haschtaggs på Instagram att ölsorten hade funnits länge. Det är bandet Charta 77 som har släppt två öl. :)

Kolla in www.stromsholmsbrygghus.se för mer information. 


Städat & kasta sopor skulle jag ha gjort med, men det hinner jag i morgon med. Idag har jag hunnit baka med, muffins & en Sockerkaka, men den sistnämnda får jag slänga, den ville inte höja sig. 

Hinner göra en i morgon med. 

Mor kommer & hjälper mig & göra ordning här. Sen kommer det två kusiner & deras respektive tidigare än de andra. 

Så i morgon har jag fullt upp, likaså söndag för då kommer vänner & firar mig. :)


Ha det fint! :)

Av linduz - 28 januari 2014 16:08

Oj var det var skönt med en ledig dag i dag eller arbetslösdag rättare skrivet. Jag la in om ledighet, så jag förlorar bara, men men jag måste tänka på min hälsa. Har jobbat fem dagar så det är ju en normal arbetsvecka. 

Idag har jag beställt Smörgåstårtor till helgen, jag ska ha kalas/fest för familjen & släkten. För jag fyller år nästa vecka. :) Har köpt nya kläder med, byxor (svarta) & en blus/tröja (lila), blusen/tröjan var rea på, så jag fick den för 100 :- istället för en som jag tänkte köpa för 199:-. Så det kändes bättre för mig, är bjuden på 40 årsfest om 1 ½ vecka, så det var därför jag köpte kläderna. Inhandlade present till den blivande 40 åringen med. :) Inhandlade vin med för helgen, nu fick jag två lådviner som ska passa till Smörgåstårta, ibland lönar det sig att fråga personalen. :) Så nu hoppas jag att personalen inte ljög... ;)


Igår kväll beställde jag almenacka från Personligalmenacka.se, älskar deras almenackor då man kan göra sin egen, har beställt därifrån sen 2011. 


  Så ser min kalender för året ut, ja nu ser du mitt riktiga namn med. ;)

Det var inte årets tema som man kunde välja på, men jag gillade detta tema. :)


Igår var jag & simmade med en vän med, det var roligt. Så visst jag kommer absolut gå & simma igen. Kändes så bra igår kväll, simmning i drygt 20 minuter tror jag (simmade så kort för jag hade inte tid & simma längre pga jobb), sen gick jag till & från jobbet, så lägg på 50 minuters promenad á la fyra km totalt.


Nä, nu ska jag ta & städa undan lite skit här.

Ha det fint! 

Av linduz - 24 januari 2014 10:25

Min fredag kommer bli så där fin. Inget rosa fluffmoln, för det ogillar jag & vännen som jag ska luncha med. Hon är en rock n roll tjej. Hon har varit trummis dä du. ;-)


Vännen är min äldsta vän med, ja hon är inte äldst, men vi har känt varandra sen vi små barn. Jag är glad att vi har varandra fortfarande! 

Vi jobbar nu i samma stad, hon inom Kultur & Fritid & jag inom vården. Idag ska vi luncha. 


I eftermiddag ska jag jobba, jag älskar att jobba på den avdelningen (två arbetsgrupper har slagits i hop till en). Personalen där är underbara, jag känner mig välkommen dit! :) 


Annars är det lugnt i mitt liv, mest jobb. Men men det är väl så för alla (nästan). Jobb i morgon med. 


Har du något tips med smaker man kan ha i mellan i en tårta? 


Nä, nu ska jag ta & fixa ordning mig. Idag ska jag ta tag i mitt liv! ja du läste rätt! äntligen ska jag hinna innan Rekryteringen ringer & erbjuder ett vikariat. Jag ska ringa till Särskolechefen samt Rekryteringen & be de lägga till fler arbetsplatser, samt nattjobb.


Ha en fin fredag samt helg! :-)  


Av linduz - 23 januari 2014 11:00

Hej, åh vad jag gillar att bo där jag bor. När jag ska jobba, så får jag gå två km (enkel väg) så fyra km på en dag. & c:a 50 minuter tar det. Sen snön kom c:a två veckor sen så har jag gått till & från jobbet. 

Så sammanlagt har jag gått lite mer än tre mil nu. 

Igår gick jag & en nyfunnen vän en motionspromenad på lite mer tre km. Nyfunna vännen har jag jobbat med sen i nov. men nu ses vi lite privat. Vilket känns roligt! efter promenaden som var på en timme, så gick vi & tog en fika (ja jag vet där sket sig den promenaden) men det kändes underbart & sätta sig i en fåtölj. :)

Vi pratade om att kanske gå ut en kväll på en av krogarna. På onsdags kvällarna har den krogen Pubquiz, så det kan vara skoj & gå ut & bara umgås.


Nä, ska snart fixa ordning mig för jobb. Idag ska jag jobba på en avdelning som jag inte har varit på länge, vilket ska bli roligt! :) & i morgon ska jag vara på en annan avdelning, som jag gillar mycket! :)

igår lämnade jag in Semestervikarie ansökan med! ordning & reda - pengarna på måndag! 


Ha det fint mina läsare! 

Av linduz - 21 januari 2014 10:16

Tisdag idag, det är min "tröttdag". Det är ungefär som att helgen sitter kvar i kroppen tills tisdagen kommer. Jag är alltid tröttare på tisdagar än måndagar. 

Både igår & idag har jag klivit upp runt halv sju, igår fick jag jobba. Idag kunde jag slappa, äta frukost hemma. Jag gick & vilade i 45 min. nu på f.m Jag ska jobba i e.m. 

Nu rinner första kaffekoppen, ja inte koppen men kaffet. Hoppas du hajjade vad jag menade... ha ha. I halsen, till det åt jag ett rött äpple. Ja det är kanske viktigt för dig & veta färgen. ;)

Men jag föredrar gröna äpplen, men men. 

 

Vad jag menar med rubriken? jo, i helgen hade jag båda brorsdöttrarna hos mig, de tyckte om att vara här. De tyckte att vardagsrummet såg likadant ut som i förra lägenheten. "Det känns som att jag är i ditt gamla vardagsrum, när jag ligger i soffan & spelar på min iPad" uttröck den äldsta Guldklimpen sig. 

I lördags kom Gudsonen hit, vi gick & bowlade, han spöade skiten ur mig. Det var skoj! :)

Så nu vet jag vad jag hitta på med brorsdöttrarna & gudsonen samt hans syster en annan gång. Ja samt Guldklimp nummer tre, han skulle kunna klara av det, för man kan sätta upp grindar efter banan så klotet inte hamnar i "rännan". Jag behövde en "barnhelg" efter mina alla jobbhelger, det var roligt & träffa alla de, sen kände jag att jag fick göra något roligt.

 

Igår satt jag & skrev åtta inbjudningskort, de ska postas idag. De ska skickas till familjemedlemmar & släkt. Skapade evenemang (stavas det så?) på F.B med för vänner. Jag blir äldre om några veckor... 

Så nu sk ajag planera & planera. :) Till familje/släkt kalaset/festen har jag redan bestämt mig. Men nu ska tårtorna planeras. 

Är det någon som har bra smaktips vad man kan ha i mellan tårtorna? vilka smaker gifter sig med varandra? 

Jag vill ha tips!! =) Har lite ideér men, mest idétorka. ;-)

 

Nä, ska ta & avsluta & leta tips på tårta. :)

 

Ha det fint! idag tittar denna   fram här så idag, så då mår jag bättre. :)

Av linduz - 15 januari 2014 23:38

Hej, onsdag idag. 


Här är allt bra, men lite oroligt. Vill inte gå in på det. 


Har skrivit ett privatinlägg, där det krävs lösenord. Jag har nyss bytt lösenord, jag vet inte vilka som läser bloggen & nu har jag bytt. Bara för att se vilka som läser. Så om du vill läsa det, så får du fråga efter lösenordet. Jag lämnar inte ut lösenordet till vem som helst heller, utan till de närmaste vännerna.


Längtar till helgen, jag får ta hand om min Gudson. Han & jag behöver ha egentid. På fredag kommer e.v brorsdöttrarna hit. :) Hoppas båda kommer, annars kommer en. Ja det visar sig.

Jag blir ledig från jobb, annars hade jag jobbat fyra helger på raken...


Ha det fint!

Av linduz - 15 januari 2014 23:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linduz - 11 januari 2014 17:29

Hej kära läsare! 

Här är allt bra, i natt kom årets första snö hit med.   Jag blev inte förvånad för jag kollade på Nyheterna tidigare i veckan, så jag var beredd. I morse fick jag gå till jobbet, vilket kändes jobbigt. Men när jag väl var på g så var det lite mysigt & kliva på orörd snö runt klockan 06.20. 

I morgon ska jag ha headsettet i öronen, för att lyssna på musik & mäta hur långt det är till jobbet. Det tar c:a en halvtimme & gå. 

 

Är inne på tredje jobbhelgen på raken, det känns i huvudet & i kroppen. Fick veta igår att jag blev förlängd igen på vikariatet. & så fick jag ett annat roligt besked! =)

Jag ligger högt uppe på LAS-listan, hur högt vet jag inte. Så Rekryteringen tyckte jag skulle stanna kvar på vikariatet så länge jag kan & får. För jag tjänar bättre på det än att kliva ner som Timvikarie. 

 

Idag fyller en vän till mig. Det är min gamla granne med, ska till henne i morgon. :) Ska e.v till farmors väninna med, hon har gjort sig illa så hon håller sig mest lugn.

 

Ska fixa lite med inbjudningar, jag fyller år om några veckor. Hade tänkt & ha en liten större fest, men det blir inte det. Har inte råd & tid. 

 

Ha en fin kväll alla läsare!   

 

Ovido - Quiz & Flashcards