Alla inlägg under februari 2013

Av linduz - 10 februari 2013 23:19

Hej, när jag är ledig från allt, så verkar det som att bloggen blir ledig med. Inte bra.

Här är allt bra, förutom trötthet. :/ Men jag har iaf köpt mig B-vitamin, har nu tagit en brustablett varje dag i elva dagar. Märker en liten skillnad.


I fredags var jag in på möte med A.F jag fick träffa min nya handläggare (det verkar som att A.F byter handläggare varje 4:e månad). Nu hoppas jag att jag får behålla handläggaren ett bra tag, för hon verkar bra! Yngre & väldigt trevlig. :)

Mötet var bra, vi gjorde min Handlingsplan.


Sen åkte jag hemmåt, hade en bra fredag, på kvällen unnade jag mig lite sol, ja i ett solarium. Det var skönt! :)

I går tvättade jag, sen åkte jag till en vän/jobbarkompis (eller hon var min jobbarkompis) men jag kallar henne för det ändå.


Vi skulle festa & gå ut för att dansa, hennes man lagade god mat. Blev för mätt sen drack vi olika drycker... så magen mådde mindre bra idag. Efter ett tag gick vi mot stan för att roa oss. Ja, det var mest yngre på krogen, men det är väl så.

En kille började hänga med oss, han var skum, han luktade illa & ville bara bjuda oss. Sen bad vännen honom & ta foto på oss med hennes telefon. Men det blev tokiga bilder... efter ett tag fattade jag varför... han hade ena fingret framför kameran... eller så kunde han inte hålla telefonens stilla. För vi blev suddiga eller så var det ngt skumt framför... ha ha. Efter ett tag gick vi till ett annat ställe, men vi båda kände bara för att sova. Tanter ska inte vara ute längre än till 00.00 ha ha.

Träffade lite folk som jag kände & några som jag inte sett på många år.


Blev hämtad av mor i grannstaden, sen åkte vi ut till storebrorsan, vi tog en promenad runt byn där, sen åkte vi hem.


Jippi, nu är det halv bestämt! Om några veckor ska jag & min äldsta Guldklimp e.v åka till brorsan & hans familj i Sthlm. Får se om det blir en hel helg eller en halv. :) Äldsta Guldklimpen fyller 10 år snart så detta blir hennes present! :) Hon vet om detta, & hon blev glad! :) Men hon vet inte när vi ska åka, men det blir en överraskning för henne.


Nä, ska ta & sova nu. Är ledig i morgon med, sen ska jag jobba i veckan som kommer. Ska också göra intro dagar på ett nytt ställe med! :)


Ha det bra. Hoppas din helg var bra.











Av linduz - 7 februari 2013 19:40

Jo då jag lever, har bara haft ont om tid för att uppdatera här, iofs så kan jag göra det via telefon, men det blir för pilligt då.

Har jobbat måndags till onsdag, så nu har jag blivit Timvikarie igen & det har fungerat bra att jobba. Som jag vet nu så har jag inget jobb förrän nästa vecka, ska då jobba på en helt ny avdelning igen, men det blir skoj. :)

Igår var jag på "min avdelning" som jag säger, där jag hade vicket på samt semestervikariatet på. & vad roligt det var & komma dit igen! =)


Å så har jag blivit kär... ja i en röst. Ha ha leta på låten Let Her Go med The Passenger, inlägget som är före detta så kanske blir du kär med. ;-)


Nej, nu ska jag ta & kolla på film. Förra veckan när jag jobbade så fick jag syn på en box med alla filmer som Lasse Åberg är med i (Sällskapsresan, Snowroller, SOS, Den ofrivillige golfaren, Hälsoresan & The Stig-Helmer Story). & den ville jag ha tänkte jag. & så fick jag den i söndags av storebrorsan & hans barn. Jippi!! Jag blev lycklig.


Nä, ha det fint!

Med vänlig hälsning

Linduz














Av linduz - 7 februari 2013 19:32

Om man kan bli kär i en röst, så har jag blivit det nu... ;-) Ja, jag vet det är patetiskt. ;-)









Av linduz - 3 februari 2013 21:01

Heej!

Jo då jag lever, fast det är knappt. Axel/nack värken är värre på ena sidan. Vilket jag stör mig på, för det gör ont hela tiden. :(

Nog om det, så slipper du läsa om negativa saker.


Fick se att du har inte kunnat läst ett inlägg sen i onsdags... Pinsamt ja jag vet. Skäms gör jag med.

Jag har haft fullt upp med annat sen i onsdags. Jag har jobbat, då i onsdags hade jag resurs på schemat, det innebär att jag ska jobba på en annan avdelning i huset som behöver en en extra personal. Så nu var jag på en ny avdelning för mig (har varit på två andra tidigare). & jag tycker det är roligt & bra med resurs eftersom jag får en inblick hur avdelningen är. Eftersom jag är timvikarie nu, så kanske jag kan komma i håg lite hur de hade på just den avdelningen.

Ska jobba i morgon igen! =)


I torsdags jobbade jag på f.m, sen var jag till en f.d klasskompis sen högstadiet, han fixade ett armband till mig. Snyggt! Ska försöka lägga upp en bild på det här.


Sen åkte jag hem & tvättade kläder. I fredags var jag ledig, jag bakade bullar, gjorde två olika sorter, en med kanel & en med hackad choklad. :) De med choklad blev kalasgoda! =)

Tog kort på de, så det kommer att läggas upp här.


På kvällen kom min vän/granne hit, vi hade fredagsmys med Tacos. Fick presenter av henne. En badhandduk & en ljusstake. :)

I går (lördag) jobbade jag igen mina förlorade fem timmar som jag bytte bort förra söndagen. Kom hem runt halv 2, sen hade jag i hårfärg i håret, sen just när jag skulle skölja bort det så kom en vän & hennes familj hit, så jag var tvungen & sköjla ur håret så de fick sköta sig själva.

Fick en Rosbukett & en chokladask av de. Jag skrev till vännerna att de skulle sätta in pengar på Cancerfonden i stället för att köpa present till mig.


På kvällen kom två vänner till, vi fikade & sen kom vinet & ölen fram. :) Så den där Melodifestivalen brydde vi oss inte om. Hade mycket trevligare sällskap. :) Fick en rosbukett av de. :)


Gick & la mig tidigare än jag brukar göra en lördags kväll pga värken. Sov oroligt på natten, hittade ingen bra sovställning. :/ Vaknade tidigt i morse, & kunde inte somna om. Men då är Podversioner av Vinter i P1 perfekta! Jag lyssnade på Annika Östberg & Sissela Kyle.

Vägrade gå upp före 09.00, det var ändå min födelsedag. :)


Gick upp åt frulle & bakade mer bullar för jag trodde de inte skulle räcka... ack så fel jag hade... men men nu har jag bullar i frysen. Fixade Chokladbollar med.

Köpte glasspinnar igår, de fick inte plats i frysen, så jag ställde de på balkongen. Ritade en skattkarta till brorsdöttrarna så de skulle få lite spännande idag. Ritade en karta över lägenheten, sen gjorde jag två gåtor, som låg i kuvert. Sen fick de leta på den sista skatten, vilket var glasspinnarna. De blev överlyckliga, sprang in med kartongen. När vi öppnade den så var alla pinnarna mjuka... ha ha. Solen var framme så glassen hade väll smält... ha ha. Men men fixade så de fick i varsina muggar. Sen frös jag in en & en i frysen. Tror de gillade att leta efter skatterna. Deras farfar var lika spänd på det med, för han ville vara med.


Familjen var som skrivet här idag, vilket blir fullt hus för de är så många familjemedlemmar.

Men de åkte strax innan 15.00 för yngsta brorsan hade Innebandymatch. Så då blev det lugnare.


Min äldsta vän (ja inte så alltså äldsta utan min äldsta vän som jag har varit vän med längst) kom med sina barn med. :) Sen kom en vän till med.

Fick en hel del presenter. Jag sa till att jag ville ha USB-minnen... fick inte ett ända... men men fick bra saker med, så det var inte dåligt! :)


Av mor fick jag hudlotion, kroppsolja, broddar till skor & två tulpanbuketter. Av far, hans sambo & yngsta brorsan fick jag fyra vinglas, av storebrorsan & brorsdöttrarna fick jag alla filmer med Stig-Helmer! =) De ville jag ha, så de var roligt! Av syrran fick jag en skål, en som har en gammaldags stil. :)

Av mina yngsta syskons mamma fick jag presentkort på Lindex.


Av vännen & hennes barn (samt en vän till & hennes familj) fick jag en Hälsotidning, godis, en liten vinflaska & en bok.

Av vännen som kom fick jag en bok & choklad.


& samtidigt har jag fått grattishälsningar via Instagram & F.B Herregud över 100 personer har grattat via F.B Hur ska det bli nästa år när jag fyller jämt... törs inte ens tänka på. Men om jag ska erkänna så har jag redan börjat tänkt på hur jag ska bli firad nästa år. ;-)


Nej, nu ska jag logga in på F.B, har inte svarat på en ända hälsning, jag har bara gillat de. Ska inte svara förrän i morgon. :)


Ha en fin måndag! :)














Ovido - Quiz & Flashcards