Alla inlägg den 10 februari 2013

Av linduz - 10 februari 2013 23:19

Hej, när jag är ledig från allt, så verkar det som att bloggen blir ledig med. Inte bra.

Här är allt bra, förutom trötthet. :/ Men jag har iaf köpt mig B-vitamin, har nu tagit en brustablett varje dag i elva dagar. Märker en liten skillnad.


I fredags var jag in på möte med A.F jag fick träffa min nya handläggare (det verkar som att A.F byter handläggare varje 4:e månad). Nu hoppas jag att jag får behålla handläggaren ett bra tag, för hon verkar bra! Yngre & väldigt trevlig. :)

Mötet var bra, vi gjorde min Handlingsplan.


Sen åkte jag hemmåt, hade en bra fredag, på kvällen unnade jag mig lite sol, ja i ett solarium. Det var skönt! :)

I går tvättade jag, sen åkte jag till en vän/jobbarkompis (eller hon var min jobbarkompis) men jag kallar henne för det ändå.


Vi skulle festa & gå ut för att dansa, hennes man lagade god mat. Blev för mätt sen drack vi olika drycker... så magen mådde mindre bra idag. Efter ett tag gick vi mot stan för att roa oss. Ja, det var mest yngre på krogen, men det är väl så.

En kille började hänga med oss, han var skum, han luktade illa & ville bara bjuda oss. Sen bad vännen honom & ta foto på oss med hennes telefon. Men det blev tokiga bilder... efter ett tag fattade jag varför... han hade ena fingret framför kameran... eller så kunde han inte hålla telefonens stilla. För vi blev suddiga eller så var det ngt skumt framför... ha ha. Efter ett tag gick vi till ett annat ställe, men vi båda kände bara för att sova. Tanter ska inte vara ute längre än till 00.00 ha ha.

Träffade lite folk som jag kände & några som jag inte sett på många år.


Blev hämtad av mor i grannstaden, sen åkte vi ut till storebrorsan, vi tog en promenad runt byn där, sen åkte vi hem.


Jippi, nu är det halv bestämt! Om några veckor ska jag & min äldsta Guldklimp e.v åka till brorsan & hans familj i Sthlm. Får se om det blir en hel helg eller en halv. :) Äldsta Guldklimpen fyller 10 år snart så detta blir hennes present! :) Hon vet om detta, & hon blev glad! :) Men hon vet inte när vi ska åka, men det blir en överraskning för henne.


Nä, ska ta & sova nu. Är ledig i morgon med, sen ska jag jobba i veckan som kommer. Ska också göra intro dagar på ett nytt ställe med! :)


Ha det bra. Hoppas din helg var bra.











Ovido - Quiz & Flashcards