Alla inlägg den 5 mars 2013

Av linduz - 5 mars 2013 11:56

Nu förstår jag vad folk menar när de har jobbat med Ipren i kroppen. :( Det va ingen höjdare direkt, det kändes bra men jobbigt. Under fem timmar va det kämpigt, kändes som jag hade feber.   


Kom hem helt slut i kropp & huvud, har sjukanmält mig för idag, i morgon & torsdag. För jag måste krya på mig. Ska jobba i helgen som kommer.

Ska jobba natt, har gjort det förut, men det var för nio år sen. :/ Så det blir nervöst. Men det ska väll gå det med. Har sällskap med en till. Då för nio år sen då jobbade jag ensam.


Idag känns det likadant, fast "febern" är inte kvar. Nu vet jag ju inte om jag hade feber igår, men kroppen var varm & kall samtidigt.

Har stoppat i mig apelsiner & mango nu, så nu finns det C-vitaminer i kroppen. Ska ta & kolla på Annorlunda familj på playen, sen ska jag lägga mig & läsa.


Fick hem två nya böcker idag på posten, brevbäraren ringde på & jag hade inga byxor på mig. Tvungen & leta på byxor, sen öppnade jag. Han & jag känner varandra sen förut, han frågade mig om han väckte mig... ha ha. Nä, men jag hade inga byxor på mig sa jag. Det kan va bra & ha det sa han då. :) Jag ser kanske nyvaken ut. Inte vet jag. ;-)   


De böckerna som kom idag heter "Vecka 36" & "Istället för dig" de är skrivna av Sofie Sarenbrant. Läser hennes nyaste just nu "Vila i frid". Kan rekomendera hennes böcker, ja iaf "Vila i frid".

Köpte Sharon Osbournes självbiografi på Akademibokhandeln i söndags. & igår köpte jag "Jag kommer sen..." en sann historia om diskoteksbranden i Göteborg, 1998. En föräldrer har berättat med egna ord om allt. Eva Wiklund har skrivit boken.   


Nä, dags att vila.

Ha en bra tisdag.      


Ovido - Quiz & Flashcards