Alla inlägg den 14 mars 2013

Av linduz - 14 mars 2013 21:53

Ja, jag vet det ekar här inne. Totalt!


Har jobbat i veckan, & har haft annat för mig. & sen har jag inte haft så intressanta saker & berätta om (tyvärr).

Eller jo, en liten rolig grej. Jag & mor var in till grannstaden (den med en egen öl & leverpastej). Vi var in på Bokhandeln. Hittade en present till min andra Guldklimp & två böcker till. De har legat här bredvid datorn hela veckan för jag ska ha skirvit ett inlägg om de här. & gissa vad jag har tänkt på när jag ser de...


Nu ska jag (äntligen) skriva det inlägget.

Jag köpte Kajsa Ingemarssons "Någonstans inom oss". Fick syn på den när jag var på det där Leklandet för en & halv vecka sen. & då ville jag köpa den för jag har Kajsas alla samtliga böcker sen tidigare. :) Kan rekomendera hennes böcker!

& så köpte jag Anders Tengners bok som han skrev 2011. Boken heter "Access all areas". I boken får man läsa olika intervjuer som han har gjort med olika rockband i världen. Bla. Kiss, Deep Purple, Metallica. Guns N' Roses, Iron Maiden, W.A.S.P, Ozzy & fler band.

Tror den boken kan vara rolig & intressann! :)


Annars är allt bra här & med mig. Ska rusa ner till tvättstugan. :/ Men ändå är det lite roligt & tvätta, p.g.a man får fina & rena kläder. :)


Har helg nu, har ledig helg i helgen, jag måste väll få ha helg jag med. ;) I morgon ska jag på möte på A.F & sen ska jag  e.v till en vän & hennes familj. I morgon fyller min andra Guldklimp åtta år med. Men henne ska jag fira på lördag. :)


Ha det fint!










Ovido - Quiz & Flashcards