Alla inlägg den 26 mars 2013

Av linduz - 26 mars 2013 22:52

Här är allt bra, förutom att jag har magkatarrs känsla då & då. Förstår inte helt varför... eller?!

Tycker att jag mår bra, eller kan en Magkatarr bero på annat? jag stressar inte på jobbet, det tjänar man inget på. Effektivitet tycker jag om. :)


Har fått sagt i från jobb i flera gånger sen i fredags för min mage. Ogillar att tacka nej till jobb, men vad ska jag göra när jag har så ont så jag ligger i fosterställning & gråter.

I natt/i morse, fick jag en varm arm runt magen som värmde. Det var så skönt & ha en annan människas arm runt mig. Ville inte att mysstunden skulle ta slut, men vad göra när den andre skulle jobba. Tack för det Mr. S. :)


Har tagit promenader för att testa om magen blir bättre... men nej. :( Hoppas jag slipper värk på torsdag (ska jobba då). Som skrivet i förra inlägget så är mitt magproblem en droppe i havet mot en som har cancer.

Nicole är inte min vän, jag skrev det namnet för sätta ett namn liksom. Jag skrev kanske lite oklart.


I morgon ska jag klippa av mig tre kilo hår (ja, det känns som det för mitt hår är så tjockt). Underbar känsla efteråt! =) Eller vad säger du Lena?

Efter frisör besöket ska jag & en kär vän ta en lunch. Vi bor i samma by, & vi jobbar i samma stad, men vi har liksom aldrig tid & ses. I morgon hade hon något tjänsteärende här i byn så då ska vi passa på & luncha. :)

Efter lunchen ska jag handla mat med mor. :) Härligt & fylla på kyl & frys igen. :)


Har inte hänt så mycket mer än så här.


Jo, glömde en grej! jag har blivit med Semestervikariat!! =) & det bästa är att jag ska jobba på samma avdelning som förra året! JIPPI!! =) För dig som inte vet så jobbar jag inom vård och omsorg som timvikarie & jobbar med dementa. Blev glad för jag trivdes så bra på "min" avdelning med mina kollegor & mina brukare.


Nä, nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok, för se hur länge jag läser för jag är grymt trött.


Ha det fint!











Ovido - Quiz & Flashcards