Alla inlägg den 23 mars 2013

Av linduz - 23 mars 2013 10:53

Tjo hej fina du. :)

Här är det bra, har dock blivit mer förkyld, men men sånt är livet. Det är inte synd om mig.

Det är synd om Nicole (påhittat namn) som ligger & kämpar mot sin aggressiva cancer på ett sjukhus i vårt land. Jo så är det, säger inte detta rakt till dig, säger detta till alla i vårt land.

Tänk efter tre gånger innan du klagar på din "lättare" sjukdom, för det finns folk som har precis fått ett negativt besked & hen har kanske sex månader kvar att leva.


Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?! inte?! Jo, jag gör det, för några år sedan tyckte jag att det var påfrestande & jobba med dementa. Men nu tycker jag om att jobba med dementa. Beror på var man jobbar & med vilka. Igår fick jag många goa skratt (ja inte bara i går).

Idag är jag ledig, i morgon vet jag inte. Är iaf tillgänglig för jobb.


& så har jag betalt in för att gå på en rolig fest i april! Det är en vän & hennes fyra vänner som har skapat en fest för halva byn. & de har ett tema. Kom som du såg ut på 90 talet! :) Herregud vad roligt det ska bli!! =)

Inte för att jag har förändrat min klädstil så mycket, men visst har jag ändrat på något.


Det blir musikquiz & musik från 90 talet, gissa om jag blir glad. Älskade 90 talet! :)


Säger bara; Baywatch, Nile City, Kizz, Leif Loket Olsson, När vi tog brons för Fotbolls VM, Spice Girls, Bill Clinton, Turtles, JAS gripen som störtade, Dr. Alban, Pernilla Wiberg, Ronny & Ragge, Carola, Grönsaks dipp, Magväskan, Nirvans Nevermind album med den simmande bebisen, Foppas fina mål i hockeymatch 1994.

Ja du, det finns många fler minnen.


Vad kommer du mest i håg från 1990 talet?!


Nä, ha en fin lördag! & ta hand om dig & dina kära.















Ovido - Quiz & Flashcards