Alla inlägg den 19 mars 2013

Av linduz - 19 mars 2013 17:15

Hej mina fina bloggläsare! Ja, det gäller även Dig! ;-)


Här är allt fint, jag mår bra. Ja, jag gör det, det är sant. Skulle jag ljuga för en halv miljon läsare?! ;-) tjihi... ;-) Nä, jag har inte en halv miljon läsare kanske tjugo.


Vad har jag gjort sen i torsdags (då det sista inlägget skrevs). Jag har varit långledig, det behövdes för mig kände jag.

I fredags fyllde min andra Guldklimp åtta år. Redan åtta år tänkte jag, är det redan åtta ÅR... herregud. Hon föddes ju nyss tyckte jag. Hon firades i lördags av oss i familjen. Hon hade nog en bra "firar dag", hon hade massor av besök. Kusinerna från Sthlm kom med, ja deras pappa med. :) 


Kändes bra för Fasterhjärtat & få se mina Guldklimpar. De två yngsta såg ut som två frågetecken när de såg mig & deras farmor komma i lördags.

Kom hem lite på kvällskvisten, åt hos mor. Sen (premiär) cyklade jag till en vän & hennes familj. Kändes lite konstigt & cykla. Det var mest isfritt efter vägen så det kändes fint när jag cyklade hemmåt runt 23.00 :)

I söndags tog jag en rejäl sovmorgon. Vågar inte ens säga när jag klev upp... nej, jag tänker inte ens ge er en ledtråd. Ha ha.


Efter ett tag åkte jag & mor till storebrorsan. Där var alla mina Guldklimpar & de var lika glada & se oss. Brorsan från Sthlm & far åkte på Älgjaktsmöte, tog hand om de yngsta Guldklimparna då. Den yngste ville bara ha hjälp av mig (fråga inte mig varför) han har alltid (ja inte alltid men näst intill) ratat mig innan. Men då dög jag för honom i någon timme. Jag fick inte gå utan honom, jag fick inte ha ner honom på golvet, skulle bära honom, fick inte lämna honom till någon annan. Skulle mata & byta blöja. Tillslut fick farmor mata honom. Men allt annat skulle Faster göra.

Kändes konstigt eftersom han har ratat mig lite. Han var så trött med, han ville bara hänga & krama mig. Kändes så härligt & gosigt! :)   


Kom hem på kvällen, hann inte göra så mycket än att titta på tv & sen sova.


Igår skulle jag jobba fem timmar (08.00 - 13.00) men fick jobba delad tur. Så jag kom hem 22.30 i går kväll. Då var jag rätt mör i kropp & i huvud. Så jag stupade i sängen & sova som en stock till klockan halv 5 i morse. Klev upp 05.10 Idag jobbade jag fem timmar. Sen har jag fler bokade jobbpass, väntar på att jag ska få jobba söndag med, men det visar sig.

På lördag kan jag inte jobba, för min moster fyller 60 år på fredag, & firandet ska vara på lördag. Då får jag träffa alla mina kusiner & deras barn på mors sida. Det är inte ofta som vi ses, sist vi sågs var i höstas när det var Alla Helgona helgen. Så gissa om det ska bli kul! :) Har tre kusiner på mors sida & två av de bor i närheten, den äldsta av de tre bor i Sthlm. & den äldsta har två söner, den mellersta har en dotter & den yngsta har två barn (en flicka & en pojke).


Nä nu ska jag gå & woka lite kyckling & grönsaker. Mums!! =)


Ha en fin lillfredag! :)










Ovido - Quiz & Flashcards