Alla inlägg den 16 februari 2014

Av linduz - 16 februari 2014 23:09

Oj söndag kväll & jag ska snart lägga mig i sängen. Ska bara invänta herr John Blund, han är i grannhuset såg jag när jag kom hem vid 21.30, det bor många & han skulle ta min port sist. Den dumma...


Har jobbat idag, hade denna dag inbokad innan jag fick vikariatet, & jag hade en till dag inbokad, men behöll denna dag. Vilket jag är glad för, för idag & i kväll har det varit roligt & jobba. Lite tok & retsticka har man varit. & mycket klantig... började att spilla ut några köttskivor & sås på ugnsluckan så den blev kletig & bläig. Sen fick jag gelé under foten så jag kletade ner golvet... skitkul. Jag ville bara ge upp & åka hem.

Men men sen blev dagen bra. Likaså kvällen. 


Har varit sugen & åka till hembyn i några dagar, träffa lite vänner samt familjen. Men nu är far & hans sambo på semester, så då är det bara två av mina bröder samt mor som är hemma av familjemedlemmarna. & vännerna jobbar väll. Vilket jag unnar de. Är ledig i två dagar efter morgon dagen, så jag funderade om jag skulle ta bussen dit i morgon & sova kvar. Men jag har inte bestämt mig. 


Vad tyckte du om det föregågna inlägget?! Lite annorlunda inlägg än vad jag brukar skriva.


I fredags köpte jag hem blommor & lite godare mat, gjorde Pannbiff med feta ost & hade klyftpotatis till det. Samt Tzakiki sås. Blommorna var Lila & Rosa tulpaner, de är fina än. För några veckor sen fick jag lära mig att man kunde ha i Potatismjöl i vattnet, så växte de inte. Provade, & killivipp, det fungerade! Inte ens blommorna slog ut sig. :) Fina & så, men jag tror jag struntar i Potatismjölet i fortsättningen, för de "kröp" lixsom uppåt i stjälken. 


Nä nu ska jag lägga mig & läsa lite roliga saker. :)


Just ja, en stor eloge till sveriges dam & herr skidstafett lag! grattis till era Guld medaljer! Damerna hade tydligen inte tagit Guld i OS sen 1960. =) Håller tummarna för Damkronorna nu! =)


Hej hopp!

Ovido - Quiz & Flashcards