Alla inlägg under juli 2012

Av linduz - 22 juli 2012 12:13

Idag är det ett år sedan sen bombningen i Oslo & massakern på Utöya. Idag skänker jag tankar till alla offer & alla anhöriga till offer som omkom. Samt till hela Norge, men inte till Anders Behring Breivik han tänker jag inte skänka heder till. Hoppas han får ett hårt straff.


     


Av linduz - 22 juli 2012 11:57

Jo men jag lever.   

Här är allt fint, söndag idag. Har en ledig helg, fick två lediga helger på raken på schemat, så nästa helg är ledig med.    Trivs verkligen på jobbet, när jag ska jobba en tur på nio timmar så känns det inte alls jobbigt, utan det känns bra just pga kollegor & brukare.

Min gamla jobbarkollega från Kortidsboendet här i byn jobbar som Sjuksköterska på min avd. just nu, det känns så roligt & se henne vara där.   


I fred. gjorde jag inte så mycket när jag kom hem, ringde upp en vän i Gbg, fick tackkort från deras bröllop. Fast det var förra året de gifte sig, hon förklarde varför det har tagit så lång tid för att tackkorten inte har kommit. Vi pratade i 40 min. Vi har varit närmare vänner förut, men tappat lite kontakt genom åren. & det känns trist. Vill åka ner & hälsa på de. De väntar sitt andra barn nu, som kan komma när som helst.   


Sen åt jag en sallad som jag hade gjort själv, Hemköp har salladsbar & jag plockade i hop lite som jag tyckte om tycker det är bra med salladsbarer.  Det är inte så dyrt heller. Jag gillar inte pasta som är i marinad, som är kallt. Så jag tar oftare bulgur.

Lördagen gick i lugnets tecken, jag satt & solade på balkongen, läste ut Ozzy Osbournes självbiografi, vilken kalasbra bok! Du måste läsa den om du tycker om honom el. Black Sabbath. Vilket liv han har levt. Kan rekomendera den!

Nu ska jag bara hitta en ny bok & läsa, så jag har ngt & läsa på bussen till jobbet & hem, samt rasterna & ja fritiden. Man "plöjer" genom" fler böcker på sommaren tror jag när vädret är mindre bra & när solen är framme.


Idag vet jag inte vad som händer, ska iaf ta en promenad.


Tjipp tjipp.




Av linduz - 18 juli 2012 22:18

Hej alla, ursäkta rubriken, men så lät det när jag inte kunde ladda upp en film på mig själv.


Filmen skulle skickas in på ett formulär på tv 4:as sida. Vad nu, tänker du, vad ska hon göra nu?

Jo, jag ska anmäla mig till nästa års Biggest Looser Sverige. Har tänkt tanken i flera år, & nu hittade jag formuläret. :)

Hade filmat mig via webcamen, men sen kunde jag inte ladda upp den. Det var liksom bara det steget kvar sen kunde jag ha skickat in allt. Men men mor har sin kamera & då kan jag låna den & filma mig, för de vill ha en film.


Annars är allt bra här, varit ledig i två dagar, det var riktigt skönt. Hann göra en del saker. Satt & fikade med fyra vänner igår, riktigt trevligt. Alla fyra har barn, men de hade lämnat barnen hemma så de kände sin egenstund. :)


Saknar mina älskade Guldklimpar, har inte sett de på länge! Skulle ha e.v åkt till de två yngsta i helgen, men nu blir det inte så. Tar det senare. Får e.v träffa de om några veckor. :)

De äldsta åker till Öland i helgen med far/farfar & hans sambo.


Nej, nu ska jag ta & titta på Mat Tinas sommarkök. :)


Ha det bäst. Kram   

Av linduz - 17 juli 2012 00:16

Jag har (e.v) flera artister som får mig & rysa, då på ett positivt sätt. De kanske inte har varit guds bästa barn, men lyssna på deras röster, det är det som får huden & bli knottrig.


















Som skrivet, lyssna på rösten/rösterna...

Av linduz - 15 juli 2012 22:59

Så där ja, nu är min "tuffaste" jobbarvecka över, hädan efter har jag "lättare" veckor & jobba.

Älskar att jobba där jag är.


Annars är allt bra med mig, ska njuta av två lediga dagar nu (skulle inte förvåna mig att de ringer efter mig).

Ska e.v åka bort nästa helg, men det är oklart än. Men det skulle va skönt. :)


Lägg gärna till mig på din bloglovin lista, för jag har ingen följare där såg jag... så klicka nu!! ;-)


Ha det så bra.

Kram

Av linduz - 13 juli 2012 23:49

Hej, ja jag lever, men har ej tid & tillbringa tid här. Vilket jag är ledsen för, jobbar hela helgen nu, sen är jag ledig lite efter helgen. :) Ska bli skönt efter denna vecka. Detta var min fullbokade vecka. Men jag klagar inte, jag älskar att jobba där jag är. =)


Annars längtar efter lite roligheter, men det kommer jag vet. :) Ska på klassåterträff i aug. ja, det är bestämt nu! =) Ska bli så roligt & få träffa alla efter 17 år. :)


nej, ska ta & sova nu, om nu jag kan... ska försöka, jag gick upp 05.00 i morse...


Ha en trevlig helg & ta hand om dig. <3


     

Av linduz - 11 juli 2012 11:10

Hojta till om du/ni inte kan läsa vad det står i inläggen. Har olika texttyper & jag provar lite. & nu tyckte jag om denna, men hojta till om du stör dig, jag byter då. :)


Det är ju meningen att du som läsare ska kunna läsa. :)

Av linduz - 11 juli 2012 10:53

Idag blev det en rejäl sovmorgon. :) Har ledig dag i dag & min ända lediga dag i veckan med, så jag tyckte att jag förtjänade den. ;)


Ska städa lite idag & e.v träffa en vän. :) & vädret verkar vara med på min sida idag. ;) Igår fick jag frågan av en bekant om det är sol här i byn, jag svarade "det har vi alltid...". ;)

Jag har gått på lite moln sen i lördags, träffade Mr. S då, mitt K.K & där stannar historian... ;) Kan säga att jag har inga känslor för honom, det känns inte som fjärilar i magen (ok, lite men inte som förut) är glad att vi är vänner. Han får mig & "växa" & bli starkare som person.




Nej, ha en fin dag alla. Ja Du med. ;)



Ovido - Quiz & Flashcards